Για την Ελλάδα



Για την Ελλάδα του 17 δεν έχεις να πεις και πολλά

Η Ελλάδα αργοσβήνει εαν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι!!!

Άσε τον κάθε κυβερνητικό να προσπαθεί να σε πείσει ότι έρχεται η ανάπτυξη και ότι θα βγούμε απο το τέλμα.

Ειλικρινά για πόσους ηλίθιους μας έχουν;

Το λέω διότι καλό είναι να γράφουμε την άποψη μας αλλά να έχουμε συναίσθηση στο τι γίνεται.

Το βασικό πρόβλημα είναι παιδιά ότι εμείς οι Έλληνες, βάζουμε πάνω από όλα το προσωπικό συμφέρον για να προχωρήσουμε και δεν κοιτάμε να βοηθάμε τον συνάνθρωπο μας.

Για αυτό η λογική να βολευτώ να έχω θέση στο δημόσιο και ΕΓΩ να είμαι καλά, μας έφτασε σε μειωμένους μισθούς και συντάξεις.

Σε μια χρεοκοπημένη Ελλάδα που είχε χρεοκοπήσει εδώ και χρόνια και όχι από τότε που ο ΓΑΠ μας έβαλε στο πρώτο μνημόνιο, που ο καθένας τι ζητάει το βόλεμα και να έχει και μια θέση στον ήλιο, να χτίσει την φήμη του και να συκοφαντεί όσους δεν είναι στο κόλπο, καλά να πάθουμε λοιπόν και νομίζω ότι ΜΟΝΟ εάν έρθουν και πιο σκληρά μέτρα, ίσως βάλουμε μυαλό.

Πρός το παρόν έχουμε ένα θέατρο παραλόγου στο διαδίκτυο, με ανούσιες κόντρες στο φατσοβιβλιο(facebook) και μια κοινωνία απολύτως χαζεμένη με το πως θα αντιδράσει ο συνάνθρωπος μας μέσα απο ένα εικονικό μέσο!!!

H από κοντά επικοινωνία και ο ουσιαστικός διάλογος δεν αποτυπώνονται στο φατσοβιβλιο αλλά μονο το τρολλάρισμα αυτό μένει!!!

Για αυτό συνήθως οτι ανεβάζω εμπεριέχουν αυτοσαρκασμό και όχι κάτι που θέλω να δείξω, έτσι και αλλιώς ο καθένας βλέπει αυτό που τον βολεύει και όχι αυτό που είναι.
Αυτά ήθελα να γράψω δεν το παίζω κάποιος απλά θέτω έναν προβληματισμό
Καλό Καλοκαίρι και θα τα λέμε πλέον εδώ.

ΥΓ
Ξαναγράφω σε blogspot ύστερα από χρόνια διότι τελικά ειναι η καλύτερη μορφή για να έχεις ιστοσελίδα

ΥΓ1
Το https://mindthegasp.tumblr.com/ θα ειναι ανοικτό απλά τα κείμενο μου θα περνάν σε αυτό το ιστολόγιο, ίσως ανεβάζω εκεί κάποιες φωτογραφίες!!!

ΥΓ2
Αντάρτης του διαδικτύου λέγεται το όνομα του ιστολογίου επηρεασμένο απο την ταινία The Matrix



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στην υπηρεσία του ΒΛΑΚΑ

Γεια σου Αλέξη γίγαντα

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν