Γεια σου Αλέξη γίγαντα


Συμπαθώ πιο πολύ τον Αλέξη Τσίπρα,διότι καταφέρνει με απίστευτο τρόπο να διαμορφώνει την δική του πραγματικότητα σε σχέση με αυτό που συμβαίνει.
Είναι ένα φοβερό πολιτικό προσόν το οποίο ελάχιστοι πολιτικοί άνδρες το έχουν καταφέρει.
Μου θυμιζει δεξιούς πολιτικούς η τακτική του παρά κάποιους "προοδευτικούς" .

Ναι ο Αλέξης Τσίπρας είναι δεξιός.

Τι σοκάρεσαι αναγνώστη;

Είναι ο άνθρωπος που έχει καταφέρει να μετατρέψει την πολιτική ατζέντα στα δικά του μέτρα.

Είναι χίλια μίλια μπροστά και από ότι έχω ενημερωθεί(απο inside information) ότι έχει τέσσερις με πέντε επικοινωνιολόγους που τον συμβουλεύουν για τις κινήσεις του.

Το πως κυβερνιέται ένα κράτος η μια εξουσία δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, το 90% κοιτάει να περνάει καλά, να χαίρεται την εξουσία και να περνάει καλά.

Όχι όμως ο Αλέξης Τσίπρας διότι μην γελιόμαστε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει στελέχη, δεν πάει για να γινει μόνο ένας ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ, πάει για  να ελέγξει το κράτος και διαμορφώσει το κράτος.

Έχει τα εργαλεία του κράτους από την μία έχει ακροδεξιό Υπουργό Εθνικής Άμυνας και έναν πρώην πασόκο τον Τόσκα στο κρίσιμο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθώς και έναν "Σταλινικό" το Υπουργείο Εξωτερικών.

Η επιλογή του για να κυβερνήσει την Ελλάδα δεν ήταν τυχαία, αλλά ούτε και το δημοψήφισμα.
Ήρθε για να μείνει και να ολοκληρώσει το έργο του.

Όταν με ρωτάνε πότε θα φύγει, θα απαντήσω ότι όποτε αποτύχει το σχέδιο του!!!

Κατά τα άλλα όλοι ασχολούνται με τα Εξάρχεια(και την φάση που επικρατεί), τον Άκη Τσοχατζόπουλο(που ξαναμπήκε λες και φταίει για ΟΛΑ αυτός για την περίοδο Σημίτη), τα νομοσχέδια για την αλλαγή φύλου κλπ

Πράγματα ευτελή τα οποία είναι μελετημένα 100% απο τον Τσίπρα και την ομάδα του, έτσι ώστε να υποβαθμίσουν το πολιτικό λόγο στο πάτο.

Βέβαια η ΝΔ του Μητσοτάκη τσιμπάει σαν καλοί μικροαστοί και γίνεται αυτό που βλέπεις.

Εν τέλει η καθοδική πορεία του Τσίπρα υπάρχει, δεν το έχει καταλάβει όμως ότι τα ποσοστά του στον πραγματικό κόσμο ειναι κάτω απο το 20% διότι η φορολογία έχει χτυπήσει κόκκινο.Το παραδέχονται και υφυπουργοί  όμως δεν υπάρχει κομματικός φορέας, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ όπως σχεδόν κάθε κόμμα στην Ελλάδα είναι αρχηγικό, δεν χαράσσει πολιτική ούτε οι 53, ούτε κάποιο ρεύμα, αυτό ήταν μέχρι το δημοψήφισμα(όπου υπήρχαν τάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ), μιλάμε για καθαρό αρχηγικό κόμμα το όποιο δεν έχει ουδεμία ΣΧΕΣΗ με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, ούτε με κάποιο άλλο κόμμα της κεντροαριστεράς.

Ακολουθείται μια συνειδητή πολιτική καθαρά δεξιά-συντηρητική όπου ξεπουλιούνται τα πάντα στους δανειστές αλλά και στους εταίρους.
Προτιμάνε με ευκολία να ακολουθούνε αυτή την πολιτική, παρά να μειώσουν τους φόρους και να αυξήσουν τις συντάξεις.
Προτιμάνε να συνεχίσουν σε μοτίβο πιο διαφορετικό και απο την πρώτη σκληρή μνημονιακή περίοδο ΓΑΠ όπου άρχισε το πρώτο τσεκούρι σε μισθούς και συντάξεις.

Το μόνο σίγουρο ότι η ιστορία θα τους γράψει με μαύρα γράμματα.
ΥΓ

Η συνάντηση του Τσίπρα στο Λευκό οίκο δεν ήταν καθόλου τυχαία!!!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στην υπηρεσία του ΒΛΑΚΑ

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν