Στην υπηρεσία του ΒΛΑΚΑ


Ο καθένας άνθρωπος ειναι μια δικιά του αυθεντία, ο καθένας κρίνει με βάση αυτά που πιστέυει η με βάση τα δικά του βιώματα.

Νομίζω ότι η ανθρωπότητα κρίνει με βάση το εξωτερικό της ερέθισμα και δεν κοιτάει, την ευτυχία ο καθένας την αντιλαμβάνεται με βάση τα likes και την "κοινότητα" που θα του γράψουν, ότι είσαι ο καλύτερος, ο πιο καλοντυμένος, ο πιο δυνατός και επίσης φοράς τα πιο όμορφα ρούχα στις βραδινές εξόδους και περνάς καλά.

Γιατί όμως τέτοια υπερβολή από την ανθρωπότητα;

Θεωρώ ότι ο λαός του αρέσει να εκτίθεται σε υπερβολή γιατί φοβάται, τι φοβάται όμως, τον ίδιο του τον εαυτό η απάντηση ειναι σε μια λέξη και με ένα βασικό νόημα ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ

Προτιμάς να εισαι βλάκας παρά να είσαι ο εαυτός σου.

Προτιμάς να είσαι κάποιος άλλος παρά τα δικά σου θέλω και τα γούστα.

Εικονική πραγματικότητα που την βλέπεις εντός και εκτός διαδικτύου, γελάω πλέον με το χάλι των κοινωνικών δικτύων που έχουν μετατραπεί σε μια κατάσταση κλίκας, που ο καθένας επιλέγει το "ακροατήριο" του.
Kάποιοι βγάζουν λεφτά απο αυτό και κάποιοι κρίνουν με βάση τα δικά τους πρότυπα, νομίζεις ότι έτσι δεν σκέφτεται πολιτικά το "σύστημα".
Όποιος έχει ενα καθαρό "κοινωνικό" έξυπνο προφίλ θα είναι και ο επόμενος κυβερνήτης σου.Ένας νέος Τσίπρας πχ που άλλα θα σου λέει και άλλα θα πουλάει, γνωστό το έργο.

Η "τυφλή πίστη" σε είδωλα που κατασκευάζονται ποτέ δεν μου άρεσε και δεν πιστεύω να αρέσει στον άνθρωπο που σκέφτεται.

Για αυτό να προσέχεις μην γίνεις βλάκας και εσύ, διότι πολύ εύκολα την πατάς, είτε ανήκεις κάπου πολιτικά, είτε όχι ΠΑΝΤΑ(νομοτελειακά) θα γίνεσαι το πρόβατο κάποιου.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γεια σου Αλέξη γίγαντα

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν